Dr. Hauschka behandeling

De huid wordt van binnenuit en van buitenaf belast door diverse factoren als vervuiling van lucht en water, zonlicht en gedenatureerde voedingsmiddelen. Daarbij komen geestelijke belastingen door het gebrek aan rust, stress op het werk en overbelasting. De helende cosmetica van Dr. Hauschka brengt sinds 1967 de droge, vette, gevoelige of voortijdig verouderde huid weer in harmonie en in haar normale gesteldheid en handhaaft deze. Beschermend voor de huid en versterkend, verkwikkend en regeneratiebevorderend kan zij ons door alle leeftijdsgroepen heen begeleiden. De Dr. Hauschka Cosmetica, in al haar volledigheid van lichaams-, huid- en schoonheidsverzorging, bewerkstelligt geen schijneffecten en creëert geen afhankelijkheden. Iedere huid wordt stap voor stap weer gezond.

De Dr. Hauschka Cosmetica is in principe niet ontworpen aan de indeling in verschillende huidtypes. De producten hebben invloed op de huid als een enkel orgaan. Het middelpunt vormt telkens een helende plant (wondklaver) die in zijn geheel invloed heeft op de essentiële functies van de huid; hier omheen groeperen zicht vervolgens speciale plantenextracten, minerale substanties, oliën alsmede aroma’s en kleuren uit de natuur tot een harmonieus op elkaar afgestemd geheel. De huid wordt daardoor als het ware in staat gesteld selectief datgene tot zijn recht te laten komen wat nodig is voor haar harmonisering.

De producten van Dr. Hauschka Cosmetica vormen als serie een geheel en vereisen een op de huid afgestemde nieuwe behandelingsmethode die is afgestemd op het dag- en nachtritme van de huid. De producten bevatten substanties uit eigen biologisch-dynamische verbouwde, helende planten en betrouwbare wilde planten en bevatten geen chemische-synthetische conserveringsmiddelen, geur- of kleurstoffen.

Tarieven Dr. Hauschka Behandelingen

  • Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling (€95,00 – 120 minuten)

  • Dr. Hauschka Revitaliseringsbehandeling (€75,00 – 90 minuten)

  • Dr. Hauschka 1 uur “tijd voor mijzelf” (€57,50 – 60 minuten)

  • Dr. Hauschka 1,5 uur “tijd voor mijzelf” (€70,00 – 90 minuten)

  • Dr. Hauschka reinigingsbehandeling (€57,50 – 60 minuten)

  • Dr. Hauschka Speciale behandeling voor de onzuivere, ontstoken huid “Acne behandeling” (€57,50 – 60 minuten)

  • Luxe klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling (€95,00 – 120 minuten)

  • Dr. Hauschka verstevigende behandeling (€95,00 – 120 minuten)

  • Dr. Hauschka ontspanningsbehandeling (€75,00 – 90 minuten)

  • Dr. Hauschka rugreinigingsbehandeling (€45,00 – 45 minuten)

Wil je graag weten wat de behandelingen precies inhouden? Bekijk dan hier ons overzicht met meer informatie. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt 046 458 0503.