Kinderfeestje workshop

Ben jij dol op crèmepjes, maskertjes en make-up? Altijd al eens eruit willen zien als een echt model? Wil je weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat met modellen, visagistes en in de schoonheidssalon? Dan is dit beautyfeestje echt iets voor jou!

Hoe ziet het feestje eruit?
We starten de middag met het uitpakken van de cadeautjes, er wordt gezongen en voor iedereen staat er een hapje en een drankje klaar. Daarna gaan we van start met de schoonheidsbehandeling en make-up workshop. Je kunt kiezen uit drie soorten workshops.

Kinderfeestje Visagie + Schoonheidsbehandeling
Je leert de basis van de huidverzorging, welke producten er zijn en hoe je deze kunt gebruiken. Daarna gaan we van start met de gezichtsbehandeling, te beginnen met: de huid reinigen, scrubben, een gezichtsmasker en als laatste een dagcrème. Dit alles zoals in de schoonheidssalon. De make-up workshop volgt als laatste. Tijdens de make-up workshop wordt stap voor stap uitgelegd en voorgedaan hoe de make-up aangebracht kan worden. Daarna gaan we samen zelf aan de slag.
Als afsluiting krijgt iedereen een echt beautydiploma, make-up setje en gezichtsverzorgingssetje mee naar huis.

Kinderfeestje Visagie
Tijdens de make-up workshop wordt stap voor stap uitgelegd en voorgedaan hoe de make-up aangebracht kan worden. Daarna gaan ze , onder begeleiding, zelf aan de slag. Als afsluiting krijgt iedereen een echt beautydiploma en een make-up setje mee naar huis.

Kinderfeestje Schoonheidsbehandeling
Je leert de basis van de huidverzorging, welke producten er zijn en hoe je deze kunt gebruiken. Daarna gaan we van start met de gezichtsbehandelin: de huid reinigen, scrubben, een gezichtsmasker en als laatste een dagcrème dit alles zoals in de schoonheidssalon.
Als afsluiting krijgt iedereen een beautydiploma en gezichtsverzorgingssetje mee naar huis.

Tarieven visagie workshop groep (4 tot 10 kinderen)

  • Kinderfeestje Visagie + Schoonheidsbehandeling (€20,00 per kind – 3,5 uur)

  • Kinderfeestje Visagie (€15,00 per kind – 2,5 uur)

  • Kinderfeestje Schoonheidsbehandeling (€15,00 per kind – 2,5 uur)

Bel ons als je nog vragen hebt over de behandelingen (telefoonnummer 046 458 0503).