Manicure

Wanneer je je handen eens lekker wilt verwennen dan is een manicure zeker aan te raden.

Standaard manicure
Tijdens de manicure worden je nagelriemen verzorgd, de nagels worden in vorm gevijld en gepolijst. Daarna wordt de lak opgebracht. Als afsluiting krijg je een heerlijke handcrème. Je nagelriemen worden tot slot nog nabehandeld met een nagelriemolie.

Luxe manicure
Hier geldt het zelfde als de standaard manicure, alleen dan wordt de manicure uitgebreid met een scrub, parafinebad en een heerlijke handmassage. Door de scrub worden de dode huidcellen verwijderd. Vervolgens leg je je handen in een warm parrafinebad en worden daarna ingepakt met een plastic zakje en een badstoffen handschoen. Het resultaat zijn heerlijke zachte handen. Een parrafinebad is zeer geschikt voor mensen met gevoelige/droge handen en kloven. Ook voor mensen met winterhanden is dit een heerlijke ervaring.

Gellak

Uw eigen nagels mooi verzorgd tot wel 5 weken? Dan is gellak de oplossing. De gellak blijft veel langer en mooier op de nagels zitten, ook verstevigt het de natuurlijke nagels waardoor deze de kans krijgen om mooi lang te worden. De gellak droogt meteen op in de lamp dus geen gedoe meer met nagels die lang moeten opdrogen. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels willen maar wel mooi verzorgde nagels die zich lang houden.

De gellak kan transparant worden aangebracht maar ook met een kleur. Uiteraard kan de gellak ook op de teennagels worden aangebracht. Ideaal voor in de zomer! Gellak blijft 3- 5 weken zitten (afhankelijk van hoe snel de nagels groeien).

Tarieven Manicure Behandelingen

  • Standaard manicure – behandeling nagelriemen, vijlen en polijsten,lakken, handcrème, nagelolie (€16,00)

  • Standaard manicure en gellak – behandeling nagelriemen, vijlen en polijsten, scrub, massage, paraffinepakking, lakken, handcrème, nagelolie (€30,00)

Bel ons als je nog vragen hebt over de behandelingen (telefoonnummer 046 458 0503).