Massages

Een moment volledig aan jezelf denken, gericht op pure weldaad en ontspanning voor lichaam en geest. Een ieder heeft wel eens behoefte de dagelijkse drukte los te laten en zich helemaal over te geven aan rust en weldadige aanraking.

Skin & Out biedt diverse massages die bijdragen aan de balans van lichaam en geest. Warmte, zachtheid en reiniging zijn onderdelen van het massageritueel. Aandacht en zorg voor sfeer, gebruik van producten en persoonlijke wensen dragen bij aan de ervaring van een ontspannende massage.

De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat elk gevoel van spanning in het lichaam verdwijnt. De heerlijke aromatische olie naar keuze heeft een heilzame werking op lichaam en geest.

De hotstone massage bestaat uit een combinatie van handtechnieken en het gebruik van aangenaam warme basaltstenen. De warmte van de stenen dringt diep door tot de spieren, waardoor de massage een optimaal effect heeft.

Het hamam ritueel bestaat uit de ontspannende oplegging van warme compressen, een intensief reinigende scrubbehandeling en een ontspannende schuimmassage met traditionele olijfzeep. Het ritueel wordt afgesloten met een voedende oliemassage van het gereinigde lichaam.

Tarieven Lichaamsbehandelingen

  • Bindweefsel behandeling (€37,50 – 30 minuten)

  • Ontspanningsmassage rug en armen (€25,00 – 30 minuten)

  • Ontspanningsmassage volledige achterzijde van het lichaam (€45,00 – 50 minuten)

  • Hotstone massage (€50,00 – 50 minuten)

  • Hamam Ritueel (€85,00 – 90 minuten)

Bel ons als je nog vragen hebt over de behandelingen (telefoonnummer 046 458 0503).