Visagie workshop

Elke vrouw heeft een natuurlijke schoonheid. Een vrouw die weet hoe ze die natuurlijke schoonheid kan accentueren, verhoogt haar zelfvertrouwen. Dat straal je uit met een lach! En er is toch niets mooiers dan een lachende vrouw? Welkom in de wereld van make-up! Een wereld van kleur, fun, creativiteit, experimenteren, enthousiasme, inspiratie en vooral jezelf vinden. Tijdens de workshop leer je deze creativiteit te vinden en welke technieken en welke kleuren er nodig zijn om een mooie make-up neer te zetten. Een make-up die past bij jouw stijl!

Een visagie workshop is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met make-up. Tijdens deze toegankelijke workshop ontdek je wat visagie inhoudt en daarnaast leer je hoe je gericht in een korte tijd professionele make-up aan kunt brengen. Alle basistechnieken komen aan bod waarmee u een professionele make-up aan leert brengen bij u zelf! De workshop is geschikt voor iedereen, individueel of in groepsverband, bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes, vriendinnendagen, verwendagen, familiefeestjes, moeder en dochterdagen, verjaardag, ladies day, secretaressedag, damesdagen, bruiloft of teambuilding.

Privé visagie workshop of met een groep?
Wilt u graag een persoonlijk advies hoe u uzelf het beste op kunt maken? In een 1 uur durende visagie workshop leert u stap voor stap welke kleuren het beste bij u passen en welke make-up het beste staat bij uw gezichtsvorm. Bij jonge meiden is bijvoorbeeld een ander soort make-up mooier dan bij oudere dames. Hier wordt allemaal rekening mee gehouden tijdens de workshop.
U leert make-up aan te brengen voor meerdere gelegenheden, bijvoorbeeld voor privé, zakelijk, feesten etc. U mag ook zelf verschillende looks uitkiezen die we tijdens de workshop gaan behandelen. Het leuke van deze workshop is dat u zelf mag bepalen wat u gaat leren. Vindt u dit lastig, dan maken wij een workshop op maat voor u. Of komt u liever met een groep vriendinnen en/of collega’s? Ook dat kan.

Tarieven privé visagie workshop

  • Privé visagie workshop (€40,00 – 60 minuten)

Tarieven visagie workshop groep (2 tot 5 personen)

  • Visagie workshop groep, prijs per persoon (€40,00 – 60 minuten)

    NB. Groepen van meer dan 5 personen mogelijk in overleg met Skin&Out.

Bel ons als je nog vragen hebt over de behandelingen (telefoonnummer 046 458 0503).